Sunday, February 27, 2011

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Roll chicken salad

A simple recipe, but be implemented in two stages. First
preparation, the chicken roulade was to become one of the ingredients of the salad


Roll chicken
ingredients:
large whole chicken breast Half
three slices of ham
herbs to your liking or, in the absence of fresh herbs from the garden, or Persillade mix for meat or Salarom Ariosto (in this case, omit the salt)
sale e pepe

Aprite a libro il mezzo petto di pollo. E' più facile tagliare in questo modo un mezzo petto che uno intero.
Otterrete una fetta grande.
Cospargetela con gli aromi che avete scelto e un po di pepe e sale (se non è già contenuto nella mistura di erbe) e coprite con le fettine di prosciutto cotto.
Arrotolate e fissate con un paio di stecchini o con del refe da cucina se siete brave. (io no!)

Rosolate l'arrostino in un po' di burro e aromi (gli stessi che avete utilizzato per l'interno del rotolo), sfumate con poco vino bianco e portate a cottura per circa 20 minuti (dipende da quanto è grosso il rotolo).

Ora potete mangiarlo caldo tagliato slices or cool it and use it as follows

Roll Salad

Some thin slices of cold roulade
sun-dried tomatoes
olives seasoned with hot pepper
salad Chioggia or Treviso radicchio
extra oil, vinegar, salt

How it works?
Cut the lettuce and tomatoes into strips, sliced \u200b\u200bolives
Season the salad with oil, vinegar and salt.
United roll into slices and serve


It 's a light and healthy dish with ingredients easily available
Buon Appetito!

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